top of page

Recensies 

Ben jij tevreden over je bezoek aan ons hondenkapsalon? Laat een recensie achter op onze Facebookpagina of op Google. Dit is heel fijn voor ons en toekomstige klanten! 

Ben jij niet tevreden? Vertel het dan zeker ook aan ons, dan zoeken we samen naar een oplossing.  

Simba & Rudolph samen voor de eerste keer naar de hondentrimster geweest. Wat was het spannend! Zowel voor de hondjes als voor het baasje.

Lucky you om mijn babies te mogen verwennen.

& wat ben ik enorm blij dat ik dit bij Hondenkapsalon Finn  heb laten doen. Een schat van een meid & een groot hart voor de beestjes! & nog eens een super resultaat!

Ook heel fijn dat ze elke stap op beeld vastlegt zodat de baasjes niets kunnen missen en niet te vergeten de kleine attentie die je krijgt.

Een ABSOLUTE aanrader ♥️♥️

- Silke Haepers 

Heel vriendelijk en super met de hond!

- Lara Verhulst 

Michelle geeft super goed advies en onze hond is altijd ontzettend mooi verzorgd (labradoodle). Onze hond heeft een heel goed contact met haar en deze band maakt dat onze hond zich super graag laat verwennen. Heel verzorgd, proper salon!

- Melissa 

Super tevreden! Super netjes en deftig afgewerkt! Zeker een aanrader! Neemt ook de tijd en doet het rustig aan, ook met honden die dit nog nooit hebben gedaan!

- Ciara Deschouwer 

Mijn 2 schatjes weer verwend bij Michelle. Topwerk!!

Ze heeft mijn 2 schatjes op en top gemaakt en er heel goed voor gezorgd, ze kenden het niet om naar de kapper te gaan en Michelle heeft dit geweldig gedaan! Wij gaan zeker nog eens terug een echte aanrader

- Sam Spruyt

bottom of page